Választható
sportágak
Meg akarsz tanulni úszni vagy egy jó csapatot keresel ahol úszhatsz? Kipróbálnád a szinkronúszást vagy az uszonyos úszást? Érdekel a tánc, a birkózás vagy csak egy kis mozgásra vágysz? Ha igen, nálunk a helyed!

Úszósport

Úszás

Ha meg akarsz tanulni úszni, vagy már tudsz úszni csak edzenél, nálunk a helyed. Kezdő, középhaladó, haladó és versenyúszó szinteken tudunk segítséget adni neked.

Szinkronúszás

Ha szereted a vizet és van kedved zenére “balettozni” a vízben, ütemre együtt mozogni másokkal, a szinkronúszó csapatunkban jó helyen vagy.

Uszonyos úszás

Ha már tudsz úszni és gyorsabban szeretnéd szelni a vizet, gyere és próbáld ki tudásod uszonnyal. Csapatunkban garantáltan jól fogod érezni magad.

Egyéb sportok

Tánc

Ha szereted a zenét és szeretsz táncolni, várunk sok szeretettel. Latin tánc, színpadi, modern, népi, klasszikus stílusok. Balett oktatás is. Egyéni, társas, és csoportos tánc óvodás kortól egészen nyugdíjas korig. Esküvőkre, szalagavatókra, bemutatókra táncbetanítás.

Birkózás

Ha szeretsz bukfencezni, másokkal küzdeni, birkózni vagy szívesen megtanulnál különböző dobásokat és eséseket, próbáld ki nálunk a birkózást és garantáltan nem fogsz csalódni.

Szabadidősport

Minden ami mozgás. Ha nincs kedved egy adott sportághoz, csak szeretsz mozogni és szereted a változatosságot itt biztosan megtalálod a kedvedre valót. Futunk, kúszunk-mászunk, vetélkedőzünk és közben kipróbálunk több sportot is.